Recoltate mai ales în Emilia Romagna, între iunie și iulie, caisele sunt fructe de pulpă dulci, suculente și fragede. Bogat în antioxidanți și sărac în calorii. Gustul: plăcut dulce. Perechi și sfaturi: este foarte popular cu ricotta de capră, ciocolată, brânzeturi proaspete și pentru a garni biscuiți și plăcinte.
Ingrediente
Caise * 60% Suc de mere concentrat * Gelifiant: pectină *Biologic
Poate conține fragmente de sâmbure.
Fără gluten. Produs pentru vegetarieni.
Valori nutriționale
Putere 655 kJ / 155 kcal
Carbohidrați 38 g
dintre care zaharuri 34 g
Fibrele 2,5 g
sare 0,07g
Conservare
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de sursele de lumină și căldură. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, păstrați-l în frigider la o temperatură de 4 ° C și consumați în câteva zile.
Produs in Italia