Biscuiții fără gluten Le Veneziane cu nucă de cocos sunt biscuiți, preparați cu făină de porumb și orez.
Ingrediente
Făină de porumb (32,7%) zahăr Făină de orez Sirop de glucoza Unt Ulei vegetal nehidrogenat Nucă de cocos măcinată (4,8%) Fibre vegetale Amidon de cartofi Agenți crescători: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, pirofosfat acid de sodiu sare Emulgator (lecitină din soia) Arome
Având unt și urme de lapte nu sunt potrivite pentru cei care au intoleranță la lactoză.
Valori nutriționale per 100g
Energie 2035 kJ / 485 kcal
Grăsimi 19,90 g
acizi grași saturați 12,68 g
Glucidele 70,64 g
Zaharuri 24,08 g
Proteine 4,28 g
Sare 0,75 g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros și uscat.
Țara originii:
Italia