Lichiorul Sambuca Molinari este o bautură cu aromă de anason si a fost produsă pentru prima oara in anul 1945 de Angelo Molinari, devenind mai apoi o băutură populară in Italia.
Sambuca Molinari este un lichior aromat creat de catre Angelo Mollinari in anul 1945. Sortimetul are o aroma bogata si complexa ceea ce-l face cel mai bine vandut lichior din Italia si cea mai dorita bautura Sambuca din lume. Sambuca Molinari are o calitate deosebita, fiind singurul sortiment de lichior caruia legislatia italiana ii permite sa foloseasca termenul “extra”. Lichiorul este obtinut din uleiuri esentiale de anason si o serie de ingrediente pastrate secrete, ceea ce-i confera o aroma unica, captivanta.
Caracteristici organoleptice:
Miros: Note bogate de anason si accente citrice
Gust: Gust placut, complet, domina aroma de anason
Finish: Persistent, cu note de anason
Culoare: Incolor
Alcool 40%
Tara de origine Italia