Măslinele alla Boscaiola sunt o tradiție a bucătăriei italiene, care evocă parfumul ținuturilor Siciliei și al unei plimbări în pădurea de pini pentru a scăpa de căldura verii.
Măslinele fără sâmburi – din Sicilia sau Grecia – sunt aromate cu gustoase felii de ardei și ciuperci mosc – un soi de ciuperci foarte căutat, nu numai pentru valoarea nutritivă, ci mai ales pentru delicatețea sa. Totul este apoi sărat și aromatizat, și ținut într-o baie de ulei, care accentuează și menține aromele vii și calde.
Savurați aceste măsline la aperitiv sau pur și simplu ca o gustare și nu veți fi dezamăgiți. După prima degustare, vei înțelege ce înseamnă să fi câștigat autoritate în arta aperitivului. Și puteți adăuga și alte legume la alegere pentru a crește varietatea marinatei… poate inimioare de palmier sau porumb.
Măslinele fără sâmburi în stil Boscaiola sunt un adaos ușor pentru a crea o pastă rece în câteva minute, poate adăugând brânza preferată (mozzarella tăiată cubulețe pentru un rezultat mai delicat, sau un pecorino asezonat pentru un gust mai intens). Sau, pentru o garnitură gustoasă, folosește rețeta noastră de a sos broccoli și țelină.
O caserolă are 3kg și se vinde la caserolă.
Ingrediente:
măsline verzi, apă, ciuperci, ardei, acid citric, sare de mare.
*produse din agricultura ecologica.
Produsul poate conține sâmburi.
Valori nutriționale
Energie 1008kj /241Kcal
Grăsimi 6,2g
din care saturate 1,2g
carbohidrați 6,5g
proteine 3.1g
sare 2,3g
Informații de păstrare
A se păstra la temperaturi cuprinse între +2º +8º C.
Țara originii:
Italia