Datorită materiilor prime nobile și echilibrului corect al condimentelor, această mortadelă este deosebit de digerabilă și prin urmare, este potrivită și pentru consumatorii cei mai sensibili.
Gătirea atentă, lentă și prelungită, îi permite să dobândească un parfum intens și bine distribuit. Cuor di Mortadella este singura cu adevărat de recunoscut în blatul tăietor, iar aroma și gustul său sunt inconfundabile pentru că amintesc de aromele tipice ale Mortadellei tradiționale, făcute așa cum a fost odată.
Este cea mai iubită și recunoscută Mortadella de către consumatori din 1993. Produsă doar cu cele mai bine selectate cărnuri, are inima inconfundabilă a cărnii fine în centrul feliei.
INGREDIENTE:
Carne de porc, grăsime de porc, burtă de porc, sare, zaharoza, condimente, arome, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu.
FARA GLUTEN
FĂRĂ POLIFOSFATE ADAUGATE
FĂRĂ LACTOZĂ ȘI DERIVATE DIN LAPTE
FĂRĂ GLUTAMAT DE MONOSODIU ADAUGAT
Principalele valori nutritive :
Parte comestibilă: 100%
Proteine: 15,7%
Lipide: 25%, dintre care saturate: 8,3%
Energie: 288 kcal la 100 g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr.
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia