Brânza Siciliană proaspătă este produsă folosind lapte de oaie și este aromatizată cu bucățele de nuci ceea ce îi oferă o aromă unică și irezistibilă. Brânza are o asezonare scăzută pentru a-și păstra aroma, culoarea sa este una albă cu bucățele de nuci înăuntrul său. Brânza Siciliană cu nuci este fantastică ca și aperitiv sau bază pentru preparate delicioase.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag, nuci 2%, fermenți. Conservată pe frunză de nuc. Crustă necomestibilă.
Poate conține urme de migdale și fistic.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1265 kj / 304 kcal
Grăsimi 22,3g
Acizi grași saturați 15,3g
Carbohidrați 1,5g
Proteine 24,4g
Sare 1,5g
Informații de păstrare
Conservare +4 ° +8 ° C.
Se poate tăia minim 200-250gr.
Țara originii:
Italia