Rezultatul este gustul inimitabil și culoarea aurie a celui mai clasic risotto.
Ușor de preparat
1. Se toarnă 2 pahare de apă rece pentru 1 de risotto. (175 g Risotto = 450 ml apă). Se amestecă și se fierbe.
2. De când fierbe apa, gătește aproximativ 12 min. amestecând din când în când.
3. Înainte ca lichidul să fie complet absorbit, opriți aragazul și adăugați un strop de ulei sau un buton de unt. Parmezan după gust.
Personalizați-vă Risotto-ul Perfect Four cu brânză.
Complet cu: – sparanghel alb și brânză parmezană rasă – Cuburi de dovleac la cuptor – Pere tăiate cubulețe.
Ingrediente
Orez prefiert, Brânzeturi procesate 5,9% (din care 47,91%, camembert, pecorino, emmenthal, cheddar și 52,09% alte brânzeturi), Amidon de cartofi, Maltodextrină, Amidon de orez, Ceapă, Zahăr, Extract de drojdie, sare, Arome (conține lapte).
Poate conține urme de cereale care conțin gluten, nuci, soia și derivații acestora.
Valori nutriționale
Energie 1521kj / 359 kcal
Grăsimi 2,9g
Acizi grași saturați 1,7g
Carbohidrați 74g
Zaharuri 1,8g
Fibre 1g
Proteine 8,7g
Sare 2,2g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Țara originii:
Italia