Parmezanul Reggiano este o brânză dură ce a obținut D.O.P (Denumire de origine protejată) și este făcut din lapte de vacă parțial degresat, fără a se adăuga aditivi. Zonele de producție pentru acest parmezan sunt Parma, Reggio Emillia, Modena și Bologna. Este o brânză ce poate fi adăugată la o varietate mare de preparate pentru a le oferii un plus de gust și de aromă autentică și aparte.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării este aproximativ cantitatea comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de vacă, sare, cheag
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1671 kj / 402 kcal
Grăsimi 30g
Acizi grași saturați 20g
Carbohidrați 0g
Zaharuri 0g
Fibre 0g
Proteine 32g
Sare 1,6g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Se poate felia minim 250 gr.
Țara originii:
Italia