Descoperă toate secretele ciocolatei, tehnicile de prelucrare și cum să faci capodopere ale bunătății într-un loc unic în lume, la fabrica de ciocolată din Perugia. Într-un bol se toarnă untul, zahărul și se adaugă ouăle. Așadar, odată ce aveți ingredientele și aveți un amestec omogen, adăugați făina cernută, drojdia și picăturile Perugina.
Ingrediente
Pudră de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsionanți (lecitine de soia). Cacao: 48% minim. Poate conține lapte.
Valori nutriționale per 100g
Energie 2145 kj / 514 kcal g
Grăsimi 28 g
Acizi grași saturați 17 g
Carbohidrați 52 g
Zaharuri 49 g
Fibre 9,1 g
Proteine 5,8 g
Sare 0 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și răcoros, departe de căldură.
Țara originii:
Italia