CuorCake-ul nostru cu cremă de lămâie este făcut cu ouă proaspete de la găini crescute la sol si lămâi italiene. Prăjitura moale infășoară o inimă moale de cremă de lămâie. Secretul delicateții lor? Este gătitul inovator într-un cuptor cu aburi.
Ingrediente
Cremă de lămâie 49,7% (sirop de glucoză, lapte degresat concentrat îndulcit, 8,3% suc de lămâie, unt de cacao, zahăr, amidon modificat, ulei de floarea soarelui, extract de morcov, morcov, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, aromatizant), zahăr, făină de grâu , amidon de grâu, ouă proaspete 5,3%, gălbenuș de ou, ulei de floarea-soarelui, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași, unt, morcov, arome, grăsime vegetală (nucă de cocos, unt de cacao), pulbere de albus, apă, agenți crescători (difosfat disodic , carbonat de sodiu, carbonat de amoniu), extract de morcov, lapte praf degresat, sare, emulgator: lecitină de soia.
Poate conține urme de: nuci, susan.
Ingredientele evidențiate pot provoca reacții la persoanele alergice sau intolerante.
Valori nutriționale pentru 100 g de produs:
Valoarea energetică: 1320 kJ/314 Kcal,
Grăsimi: 12g
Acizi saturați 5,8 g
Carbohidrați: 46,7g
Zaharuri 29,7 g
Fibre: 2,8 g
Proteine: 3,5g
Sare: 0,3g.
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia