Cu amestecul de făină din grâu și hrișcă totul este mai ușor de preparat. Atât pentru produsele coapte integrale bogate în fibre, cât și cu metoda tradițională manual sau cu un mixer, permite obținerea de chifle și focaccia rustice bine dospite. De asemenea, excelent cu utilizarea celor mai noi și inovatoare mașini de pâine, pentru a pregăti pâine sandwich.
Ingrediente
Făină de grâu moale de tip “grâu integral” (43,84%), făină de grâu spelta (20%), griș de grâu dur, făină de hrișcă integrală (5%), semințe de in (5%), aluat uscat tip “0” germeni de grâu (2%), zahăr din trestie, sare iodată, dextroză, malț de orz, făină de malț de grâu moale, enzime, antioxidant: acid L-ascorbic.
Pachetul conține 2 pungi de drojdie uscată activă ambalate într-o atmosferă de protecție (cunoscută sub numele de drojdie de bere): drojdie deshidratată (Saccharomyches cerevisiae), emulgator: monostearat de sorbitan (E491).
Poate conține urme de soia, muștar, lupin, susan și lapte.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1461kj /346kcal g
Grăsimi 3,6g
Acizi grași saturați 0,5g
Carbohidrați 60,3 g
Zaharuri 4,4g
Proteine 14,8g
Fibre 6,4g
Sare 1,62g
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Țara originii :
Italia.