Provola Calabrese este o brânză moale, tipică pentru platoul calabric din Sila. Provola calabrese este o brânză apreciată în toată Italia, folosită pentru crearea unor feluri de mâncare tipice simple. Excelent consumat ca aperitiv sau încălzit condimentat cu roșii cherry proaspete. Brânza este de culoare deschisă, se rumenesc odată cu continuarea condimentului, aluatul este moale și stringent. Are o formă cilindrică și este produs exclusiv cu lapte de vacă. Maturarea brânzei durează 15/20 de zile
Ingrediente
Lapte ,caș din lapte de vacă, sare.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 334 kj / 1399kcal
Grăsimi 25,6g
Acizi grași saturați 12g
Carbohidrați 1g
Zaharuri 1g
Proteine 25g
Sare 0,5g
Informații de păstrare
Conservare 0 °+4° C.
O bucată are aproximativ 1kg-1,200kg
Țara originii:
Italia
Made in Italia