Roșii decojite, acestea sunt colectate atunci când vara este pe sfârșite. Apoi, sunt curățate de coajă cu ajutorul aburului pentru a-și păstra gustul și aroma proaspete. Cărnoase și substanțiale, acestea sunt scufundate întregi într-un sos cremos de roșii. Textura lor consistentă le face ușor adaptabile în prepararea unor rețete variate, de la cele mai simple rețete mediteraneene, până la rețete menite să dezvolte creativitatea culinară.
Ingredient
roșii decojite, suc de roși.
Valori nutriționale per 100g
Energie 97kj / 23 kcal
Grăsimi 0,5g
Acizi grași saturați 0g
Carbohidrați 3g
Zaharuri 3g
Fibre 0,9g
Proteine 1,2g
Sare 0,10g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.
Țara originii:
Italia