La fel ca in cazul tuturor roșiilor noastre, procesarea și ambalarea are loc în 24 de ore de la recoltare pentru a păstra gustul autentic al roșiilor proaspăt culese. Au multe utilizări diferite în bucătărie și sunt perfecte pentru multe rețete tradiționale mediteraneene.
Roșiile decojite sunt incredibil de versatile la gătit. Le puteți folosi ca umplutură, ca element gustos și decorativ pentru focaccia sau pizza, sau pur și simplu le tăiați în jumătate și le serviți ca aperitive mici. Atunci când sunt tăiate în bucăți sau amestecate împreună cu sosul din cutie, acestea funcționează minunat de bine în toate felurile de mâncăruri de pizza sau paste.
Ingrediente
Roșii întregi decojite San Marzano, suc de roșii San Marzano.
Valori nutriționale per 100g
Energie 92kj / 22 kcal
Grăsimi 0,5g
Acizi grași saturați 0,1g
Carbohidrați 3,6g
Zaharuri 2,9g
Proteine 1,1g
Sare 0,01g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.
Țara originii:
Italia