Salamul cu crustă de plante aromatice este un salam de origine spaniolă; este acoperit la exterior cu un amestec de ierburi măcinate, alcătuit dintr-o măcinare foarte fină de carne, cu gust dulce și ușor afumat.
Salamul este o combinație de arome și arome unice ale tradiției italiene, rafinate cu experiența maestrilor condimentari.
Ingrediente:
carne de porc și untură de porc, sare, proteine din lapte, lactoză, lapte praf, maltodextrină, ierburi fine (1%), dextroză, condimente, acidifiant (E-575), stabilizator (E-451), antioxidant (E -301) , intensificator de aromă (E-621), aromă de fum, conservant (E-252), colorant (E-120).
Valori nutriționale
Energie 1948 kJ – 471 kcal
Grăsimi 43 g
din care acizi grași saturați 16 g
Carbohidrați 3,0 g
din care zaharuri 3,0 g
Proteine 18 g
Sare 3,8 g
Informații de păstrare
Conservare +4 °+8° C.
Țara originii:
Italia