Cârnații, în bucătăria italiană sunt potriviți pentru diferite rețete; atât pentru primul fel, cât și pentru cel de-al doilea. Regina grătarului în aer liber sau gazda meselor noastre de iarnă, poate fi savurat și pe bruschetta de casă: fără pielea crudă, intins pe pâinea încălzită anterior; fie singur, fie cu adaos de brânză …
Pasta de cârnați este fără adăugare de conservanți și coloranți, numai cu carne de porc națională din tăieturile nobile ale umărului și șuncă, cu adaos de burtă, aromată cu sare și piper. Vă oferim un produs sanatos si autentic !!!
Ingrediente
carne de porc, sare, condimente.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1295 kj / 305 kcal
Grăsimi 24g
Acizi grași saturați 14g
Carbohidrați 3,44g
Zaharuri 1,79g
Proteine 19,4g
Sare 3,40g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr
Țara originii:
Italia