Informații pentru consumatori: ciuperci mari tăiate, calibrate și pasteurizate.
Sarcină microbiană și bacteriană controlată, curățată și cernută.
Sarcina microbiană și bacteriană controlată în conformitate cu legislația actuală.
Doza pentru 3 – 4 persoane
Am ales ciuperci hribi, curățate și tocate gata de utilizare fără a fi nevoie să le înmoaie în apă. O mare comoditate și o aromă excelentă în orez.
Procedați astfel: Rumeniti 1/2 ceapa tocata cu 25 g de unt, adaugati 300 g de orez, un pahar de vin alb uscat si adaugati treptat bulionul. La 10 minute de la sfârșitul gătitului, adăugați ciupercile. Chiar înainte de servire, adăugați Șofran dizolvat în puțină apă. Amestecă energic și cu adăugarea de parmezan vei face un fel de mâncare foarte special.
Punga conține 1 plic de pulbere de șofran de 0,15 g și 1 plic de ciuperci hribi uscate.
Valori nutritive medii la 100 g de șofran
Energie: 1481kJ / 352 kcal
Grăsime: 6,2g
din care acizi grași saturați: 1,3 g
Carbohidrați: 50,2 g
din care zaharuri: 8,8 g
Fibră: 16,9 g
Proteine: 15,5 g
Sare: 0,05 g
Valori nutritive medii la 100 g de hribi
Energie: 1164kJ /274 kcal
Grăsime: 2,2g
din care acizi grași saturați: 0,3 g
Carbohidrați: 34,1 g
din care zaharuri: 5,5 g
Fibră: 16,5g
Proteine: 29,6 g
Sare: 0,01g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Țara originii:
Italia