Original și gustos, cu o culoare roșie aprinsă, se caracterizează printr-un parfum plăcut și delicat. Ideal pentru toate tipurile de paste pentru cele mai delicioase feluri de mâncare; aduce la masă gustul autentic al Calabrei.
„La Giambotta” este sosul tradițional gata preparat cu roșii culese manual, legume proaspete și „Ceapă roșie din Tropea Calabria I.G.P”.
Ingrediente
sos de roșii (66%), ardei roșii și galbeni (12,8%), vinete (6,4%), dovlecei(6,4%), ceapă roșie de Tropea Calabria IGP(3,2%), ulei extravirgin de măsline, sare, usturoi, corector de aciditate- acid citric.
Produs pasteurizat fără conservanți.
Valori nutriționale
Energie 228kj /54kcal
Grăsimi 42g
Acizi grași saturați 0,5g
Carbohidrați 3,3g
Zaharuri 3,3g
Proteine 1,9g
Fibre alimentari 1,4g
Sare 0,9g
Informații de păstrare
A se păstra în loc uscat și răcoros. După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 7 zile.
Țara originii:
Italia