Sosul Barilla Ricotta creează o armonie perfectă între brânza de ricotta și roșia italiană tocată, pentru o rețetă ușoară și gustoasă. Rezultatul este un sos simplu, cu o aromă delicată și preparat fără adăugarea de conservanți, gata să cucerească pastele pe care le iubești cu bogația sa cremoasă.
Ingrediente
Pulpă de roșii 38%, semi-concentrat de roșii 35,6%, ricotta 13% ( zer, smântână, lapte, sare), ceapă, ulei de floarea soarelui, Grana Padano DOP ( lapte, lizozima de ou), sirop de glucoză, Pecorino Romano DOP (lapte de oaie), sare, arome, pătrunjel.
Valori nutriționale per 100g
Energie 402 kj / 97 kcal
Grăsimi 5,8 g
Acizi grași saturați 1,9 g
Carbohidrați 6,8 g
Zaharuri 5,0 g
Fibre 1,8 g
Proteine 3,4 g
Sare 1,250 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat. După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.
Țara originii:
Italia