Sos cu trufe se folosește la prepararea bruschetelor și crutoanelor, ca și condiment pentru preparate de paste uscate, paste proaspete și orez, pentru a aroma carnea, ca umplutură pentru tortellini, ravioli și tortelloni și oriunde vă sugerează imaginația.
Ingrediente
Ciuperci champignon 82%, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline extravirgin, pesmet de pâine fără gluten ( amidon de porumb, făină de orez, amidon de tapioca, drojdie de bere, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, zahăr, agenți de îngroșare: E464, sare, emulsionanți: E 471, E472, fibre vegetale, corector de aciditate: E262, arome naturale, extract de drojdie), sare, trufe de vară 1%, pătrunjel, usturoi, piper, arome.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 557 kj / 133 kcal
Grăsimi 12 g
Acizi grași saturați 1 g
Carbohidrați 4 g
Zaharuri 1 g
Fibre 1 g
Proteine 3 g
Sare 1,7 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat. După deschidere a se păstra la frigider.
Țara originii:
Italia