Dulceața aromată și foarte parfumată, este făcută cu dude negre proaspete, varietate de dud provin de pe meleagurile Siracuza, de pe versanții Etnei și se recoltează în lunile mai până în iulie când fructul este complet copt, cu o aromă excelentă, textură delicată și culoare neagră purpurie.
Dulceața de dude negre conține unul dintre cele mai vechi fructe din Sicilia. Dudele sunt mari, de culoare negru-violet, foarte suculente, cu o aromă plăcută și bogate în antioxidanți.
Ingrediente
Zahăr, dude negre, gelificant: pectină de fructe, acidificant : acid citric.
Fructe utilizate: 45g/100g
Valori nutriționale per 100g
Energie 1047 kj / 247 kcal
Grăsimi 0,1 g
Acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 60 g
Zaharuri 60 g
Proteine 0,2 g
Sare 0g
Informații de păstrare
După deschidere a se păstra la rece la +4 °C și a se consuma în 14 zile.
Țara originii:
Italia