Dulceata italiană de bergamotă – o delicatesă neobișnuită. Bergamota este o specie de portocale cultivată în principal în Italia. Vedeți cât de delicioasă este această dulceață italiană – gustul ei răcoritor vă va pune cu siguranță într-o dispoziție proaspătă! Care sunt proprietățile bergamotei? Pe lângă gustul său, bergamota are și multe alte avantaje. Pulpa sa conține flavonoide care asigură un colesterol bun în sânge și contracarează diabetul și ficatul gras. În medicina populară italiană, bergamota este considerată și un parazit antipiretic și antiintestinal.
Ingrediente
Zahăr, portocală de bergamotă cu coajă, gelificant :pectină de fructe, acidificant :acid citric.
Fructe utilizate: 45g/100g
Valori nutriționale per 100g
Energie 1032 kj / 243 kcal
Grăsimi 0,1 g
Acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 60 g
Zaharuri 58 g
Proteine 0,3 g
Sare 0 g
Informații de păstrare
După deschidere a se păstra la rece la +4 °C și a se consuma în 14 zile.
Țara originii:
Italia