Un picior de porc, dezosat înainte de sărare, păstrând în același timp forma întregii șunci. Se sărează manual cu un amestec format din sare, piper alb măcinat fin, vin alb și un vârf de usturoi. După 3 luni în celula de întărire, se unge pentru a evita întărirea suprafeței și în a cincea lună se presară cu ardei iute zdrobit fin și praf de boia, ceea ce îi conferă un miros tentant. Aspectul este deosebit de caracterizat și se caracterizează prin culoarea roșu / portocaliu strălucitor, foarte captivant și original.
Gustul este un amestec intens și decisiv între picantul de ardei iute și parfumul de boia, atenuat de dulceața șuncă. Ideal pentru iubitorii de arome puternice.
Fără gluten și derivate din lapte.
Doar arome naturale.
Ingrediente
Pulpă de porc, sare, ardei roșu iute măcinat, arome naturale.
Valori nutriționale
Energie Kcal: 267/ Kj: 1113
Grăsimi g: 18
Acizi grași saturați g: 6,1
Carbohidrați g: <0,50
Zahar g: 0
Fibre g: 0
Proteine g: 26
Sare g: 4,40.
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr.
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia