Rețeta originală bazată pe 21 de ierburi aromate și o gătire foarte lentă cu abur conferă Șuncii Ferrarini un parfum inconfundabil, făcându-l cel mai recunoscut și cel mai apreciat.
Șunca gătită Ferrarini nu conține lactoză și proteine din lapte, fără gluten și fără polifosfați adăugați.
Ingrediente:
Pulpă de porc, sare, zaharoză, arome și condimente. Amplificator de aromă: glutamat monosodic. Antioxidant: ascorbat de sodiu. Conservant: nitrit de sodiu.
Valori nutriționale per 100g
Energie Kcal 157 Energie Kj 655
Proteine 19,6 g
Grăsime totală g 8,5
din care acizi grași saturați g 3.3
Carbohidrați g 0,4
din care zaharuri g 0,4
Sare g 1,8
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
*Preț per 100gr.
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia