Tartă cu gem de caise- Mela Mia 350gr

22,30 lei

Crostata Albicocca

Stoc epuizat

Tarta cu gem de caise este un desert de casă foarte tradițional, unul dintre cele care se prepară și astăzi cu aceeași rețetă pe care o foloseau bunicile noastre.

Ingrediente

Făină de grâu tânăr de tip 0, gem de caise 37,5% (piure de caise35%, sirop de fructoză), zahăr, margarină( grăsimi de palmier, ulei de floarea soarelui, apă,emulsionanți= mono și digliceride ai acizilor grași, lecitină de floarea soarelui, conservant= sorbat de potasiu, corector de aciditate= acid citric, arome, coloranți, betacaroten), ulei de floarea soarelui, sirop de glucoză-fructoză, ouă , agenți crescători (disfosfat disodic, hidrogen carbonat de sodiu), sare, proteine ​​din lapte, vanilie, gelificanți( din amidon fosfat idrosipropilat, alginat de sodiu, pectină, acidificant=acid malico, arome)

Poate conține urme de corjă de fructe uscate și derivați din lapte.

Valori nutriționale per 100g

Energie      1779kj /426kcal

Grăsimi      14,7g

Acizi grași saturați    9,5g

Carbohidrați      69,6g

Zaharuri       40,1g

Proteine     4,2g

Sare     0,4g

 

Informații de păstrare

A se păstra la loc uscat și curat, departe se surse de căldură.

 

Țara originii:

Italia

Informații suplimentare

Greutate 0,38 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?