Pescamara Tassoni este inspirat de rețeta unui desert tipic din tradiția piemonteză care găsește numeroase variații în toată Italia: piersici cu amaretto.
Ingredientele fundamentale sunt sucul de piersici care evidențiază notele aromatice ale fructului parfumat, o aromă naturală de piersici organice extrase din piersici cu carne galbenă și o aromă naturală extrasă din migdale amare.
Ingrediente
Suc de piersici din concentrat (15%) Acidificatori: acid malic, acid citric ,Extract de șofrănel , apă, Dioxid de carbon, Aroma naturala de piersica , Concentrat de morcovi și coacăze negre, Aroma naturală a migdalelor amare și alte arome naturale, sare, Sirop de zahăr inversat .
Valori nutriționale
Energie 159 kJ 38 kcal
Carbohidrați 9,3 g
Zaharuri 9,1 g
Proteine 0 g
Sare 0,02 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat, ferit de lumina soarelui și de sursele de căldură.
Țara originii:
Italia