Fiind un pește gras, tonul este bogat în proteine de calitate, acizi grași omega 3, dar și importante cantități de vitamine din grupul B, vitamina D, vitamina A si minerale ( calciu, seleniu, fosfor). Studiile au demonstrat că persoanele care obișnuiesc să consume pește gras, prezintă mai puține riscuri de depresie sau de a dezvolta boala Alzheimer.
Acest nou sortiment de la Donzela este preparat cu o delicată fasole, care imbină peștele proaspăt cu această fasole. Este un sortiment ce se poate gusta de îndată, atât rece cât și cald.
Ingrediente
Fasole albă 34%, ton 26%, apă, ulei de floarea soarelui, concentrat de roșii, măsline negre, capere, sare, aromă naturală de ardei, condimente.
Poate conține sâmburi sau fragmente de sâmburi de măsline.
Valori nutriționale per 100g
Energie 855 kj / 206 kcal
Grăsimi 15 g
Acizi grași saturați 1,8 g
Carbohidrați 6,7 g
Zaharuri 0,8 g
Proteine 9,0 g
Sare 0,73 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia