Ricotta Parmareggio este aliatul ideal în bucătărie, deoarece combină prospețimea și cremozitatea cu gustul și naturalețea Parmigiano Reggiano. Rețeta exclusivă are o structură cremoasă și o aromă delicată, în echilibru perfect cu gustul Parmigiano Reggiano și nota lăptoasă a urdei.
Ingrediente
urdă (zer, lapte, sare, regulator de aciditate: acid citric). Parmigiano Reggiano DOP 5% (lapte, sare, cheag).
Valori nutriționale
Energie 646 kJ – 156 kcal
Grăsimi 12 g
acizi grași saturați 8,4 g
Carbohidrați 3,6 g
dintre care zaharuri 3,0 g
Proteine 8,3 g
Sare 0,29 g
Calciu 426 mg (53% VNR *)
Informații de păstrare
Conservare 0 °+4° C.
După deschidere, păstrați-l la frigider și utilizați-l în termen de 2 zile.
Țara originii:
Italia