Brânză de vacă maturată- Valtellina Casera preț/100gr.

14,76 lei

Valtellina Casera

Stoc epuizat

Categorii: ,
Acest produs se feliaza la cerere, cantitatea minima care rezulta in urma taierii este de 200-250 de grame. Pretul afisat pe site este pentru 100 de grame de produs, acest pret se va aplica la cantitatea rezultata in urma taierii.

Acest produs nu poate fi achizitionat direct cu plata cu card online, ci doar ramburs, dupa ce ati fost informat de valoarea exacta a comenzii.

Casera este brânza tipică din Valtellina, o zonă alpină din provincia Sondrio din regiunea Lombardia. Pentru a produce casera, se folosește laptele de vacă, care se hrănește numai cu plante aromatice alpine care transmit o aromă unică și delicată brânzei care este mai intensă pe măsură ce se maturizează. Potrivit acestuia din urmă, pasta variază de la alb la galben pai, de la moale la compactă. Casera dă un miros atât de special încât amintește aerul alpin, simbol al purității și prospețimii. Recent a devenit DOP (denumire de origine protejată).

 

INGREDIENTE:

lapte de vacă, cheag, sare

 

Valori nutriționale

Valoare energetică     1547 kJ / 373 kcal

Grăsimi     28,0 g   (din care saturați: 20,0 g)

CARBOHIDRATI      0,9 g (din care zaharuri: 0,1 g)

PROTEINE      29,0 g

SARE       1,5 g

 

Informații de păstrare : 

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

 

Se poate tăia minim  200-250gr.

 

Țara originii :

Italia.

Informații suplimentare

Greutate 0,110 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?